Åbent hverdage fra 8.00-16.00
Kundeservice er åben alle hverdage til 16.00.
50 50 50 50
Telefonsvareren har efterhånden eksisteret i mange år. Men hvad er det egentlig for en størrelse? Kan man indtale sin egen telefonsvarer, og i så fald, hvordan gør man så? Og kan man overhovedet slå sin telefonsvarer fra? Det og meget kigger vi nærmere på her, hvor vi giver dig den ultimative guide til at finde ud af og mestre din telefonsvarer.
Så længe der har eksisteret moderne telefoner, har vi haft mulighed for at kunne indtale en besked på telefonsvareren, hvis vedkommende, vi har ringet til, ikke har haft mulighed for at kunne tage sin telefon. Det er efterhånden en ældre opfindelse, men det betyder ikke, at det ikke stadig er en funktion, der bliver brugt flittigt og på daglig basis af langt de fleste af os.
Selvom telefonsvareren for mange kan virke overflødig og ligegyldig, er det trods alt stadig en funktion, vi jævnligt bruger, og som vi ikke vil kunne undvære, når det kommer til stykket.
Hvis du ikke allerede har en telefonsvarer på din mobil, kan det være en rigtig god idé at overveje, om det ikke er på tide at få en. For en telefonsvarer giver folk mulighed for at efterlade en besked hos dig, hvis du ikke har mulighed for at tage mobilen, og vice versa.
På den måde kan du være sikker på at få vigtige informationer, og det kan samtidig spare dig for en masse tid, hvis du kan høre alt det, du har behov for at vide, via telefonsvareren, da du måske ikke har behov for at ringe tilbage til vedkommende.
Nummeret til din telefonsvarer afhænger af, hvilket mobilselskab du har. De mange teleselskaber har hver især deres egen telefonsvarer, og derfor skal du finde nummeret på dit mobilselskabs hjemmeside eller via kundeservice, hvis du er i tvivl.
Dog er mange SIM-kort dog allerede udstyret med en kontakt i telefonbogen til telefonsvareren, så du nemt og hurtigt kan finde det og ringe op. De fleste teleselskaber sørger også for, at du modtager en SMS, hver eneste gang du har fået en besked i din telefonsvarer, som du skal aflytte. Her vil nummeret dertil også typisk være inkluderet.
Som udgangspunkt ja, så har du selv muligheden for at kunne indtale din egen telefonsvarer. Det kan være rart at have muligheden for at kunne personliggøre sin telefonsvarer, så det ikke bare er den standard besked, som alle andre også har. Hvordan du gør det, vil typisk være at finde på din pågældende udbyders hjemmeside.
Det kan være praktisk at kunne ændre i telefonsvaren, i og med det også giver dig mulighed for at informere folk om, hvis du er på ferie, sygemeldt eller lignenede.
Ja, det er muligt at redigere i længden af den ringetid, der går, inden vedkommende bliver sendt videre til telefonsvareren. Hvor lang selve ringetiden skal være, er en subjektiv vurdering. Nogle kan godt lide en forholdsvis kort ringetid, så mobilen ikke ringer så længe, mens andre har en rigtig lang ringetid, så de har størst mulig chance for at kunne nå at tage telefonen.
Ja, du kan sagtens ringe og aflytte din telefonsvarer fra en anden telefon. Som CBB-kunde kan du ringe fra et andet CBB eller Telenor-nummer. Du starter med at ringe dit eget nummer op og vente på at du viderestilles til telefonsvareren. Afbryd velkomsthilsen ved at taste stjerne. Herefter indtaster du en firecifret kode og afslutter med firkant.
Den firecifrede kode vil typisk bestå af de sidste fire cifre i dit SIM-kortnummer. Det er en sikkerhedskode, der er sat op, så alle og enhver ikke bare kan ringe og tjekke dine personlige beskeder. Du har som udgangspunkt altid mulighed for at ændre eller slå koden fra.
Hvis koden til din telefonsvarer er de sidste fire cifre i dit SIM-kort nummer, så finder du typisk dette på din selvbetjeningsside hos dit mobilselskab. Hos CBB Mobil skal du logge ind på Mit CBB og gå ind under SIM-kort informationer for at finde frem til dit SIM-kort nummer. På iPhones og Windows Phones kan du dog finde SIM-kort nummeret på mobilen.
Ja, du har altid mulighed for at slå din telefonsvarer fra. Det kan være, du som udgangspunkt bare ikke er interesseret i at have en telefonsvarer, og derfor vil fjerne den permanent. Det kan også være, at du bare vil afbryde den i en periode, hvor du eksempelvis er på ferie eller lignende, og dermed ved at du ikke kommer til at aflytte den i en længere periode.
Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du ændrer, fjerner eller bruger din telefonsvarer hos CBB Mobil, kan du finde mere information om det her.
For yderligere information om, hvordan du aktiverer viderstilling eller ændrer i din ringetid, kan du læse vores artikel om GSM koder. Den finder du her.
Guides og information