Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Kundeservice er åben alle hverdage til 16.00.
50 50 50 50
At flytte fra et mobilselskab til et andet kan virke uoverskueligt og svært. Men er det nemt at flytte mobilselskab? Og til det det kan vi hurtigt svare, Ja. Ofte skal det bare meldes til det givende mobilselskab, du gerne vil flytte over til dem. Når det først er meldt, klarer teleselskaberne som regel resten for dig, og inden du ser dig om kan du glæde dig over dit nye mobilabonnement.
Der er dog nogle ting, du stadig skal være opmærksom på, når du vil til at flytte over til et nyt mobilselskab. Vi guider dig her til, hvordan du klarer det så nemt som overhovedet muligt, og hvordan du undgår at lave de fejl, der kan opstå, når man skal til at flytte sit abonnement.
Først og fremmest kan det være en god idé lige at tænke dig om to gange, inde du går i gang med at flytte teleselskab. Kan du eksempelvis få det abonnement, du gerne vil have, hos dit nuværende mobilselskab? Har dit nye mobilselskab en dyr oprettelsespris, der gør det dyrt for dig at blive kunde der?
Det er ikke sikkert, det kan gøres bedre der, hvor du allerede er, og oprettelsen er måske på 0 eller en enkelt krone det andet sted. Men det er bare en god tommelfingerregel lige at tjekke alle omstændighederne, inden du vælger at skifte mobilselskab.
Nej, som udgangspunkt koster det ikke penge at flytte mobilselskab. Dog kan du risikere at skifte til et mobilselskab, der har en dyr oprettelsespris, men så er det igen ikke selve flytningen, der kommer til at koste dig penge.
Dit nye selskab kan som sådan sætte flytningen i gang med det samme. Men varigheden kommer helt an på dit nuværende mobilselskab. Det mest normale er, at nummeret bliver flyttet, når binding- eller opsigelsesperioden udløber.
De fleste selskaber kører med en måneds opsigelse eller til månedens udløb, men det kan variere fra mobilselskab til mobilselskab.
Hvis du hos din nuværende udbyder har en bindingsperiode, skal du være opmærksom på, at du ikke kan opsige dit nuværende abonnement hos dem, før din bindingsperiode er udløbet.
Typisk vil en bindingsperiode være på seks måneder, og vælger du at rykke over til en ny udbyder, inden de seks måneder er gået, kan det typisk ikke lade sig gøre. Og hvis det kan, sker det kun ved, at du bliver ved med at betale for dit gamle abonnement, indtil bindingsperioden er udløbet.
Så er du i en bindingsperiode, der stadig er noget tid tilbage af, anbefales det at du først flytter selskab når din bindingsperiode er udløbet.
Hvis du gerne vil bytte dit nuværende abonnement ud med et nyt hos et andet mobilselskab, kan du typisk nøjes med at meddele det til det nye mobilselskab, og så står de for at opsige dit gamle abonnement hos din nuværende udbyder.
Det er ikke alle, der sørger for det, men langt de fleste gør. Vælger du eksempelvis at skifte til CBB Mobil, står vi for at opsige dit gamle abonnement, så du slipper for besværet. Og når din opsigelse- eller bindingsperiode er udløbet hos din gamle udbyder, rykkes du automatisk over til CBB Mobil.
Vi har vist alle sammen prøvet det med at skifte over til et nyt mobilselskab uden lige at få det gamle med, og så skal vi til at informere alle vores venner og bekendte om, at vi altså nu igen har fået et nyt nummer.
Hvis du gerne vil beholde dit nuværende nummer, når du skifter over til et nyt selskab, kan det sagtens lade sig gøre. Og det er ganske gratis. Du skal bare sørge for at informere dit nye mobilselskab om, at du gerne vil beholde dit nuværende nummer. Dette har du ofte mulighed for, når du opretter dig som kunde hos dit nye selskab.
Herunder kan du eksempelvis se, hvordan det ser ud, når du gerne vil oprette dit nye abonnement hos CBB Mobil. Her har du muligheden for enten at beholde dit gamle nummer og få flyttet det med over, eller at oprette et nyt nummer i forbindelse med flytningen.
Når du flytter abonnement fra et selskab til et andet, skal du lige være opmærksom på, at du altid vil få et nyt SIM-kort. Dette SIM-kort vil typisk kunne klikkes ud i tre forskellige størrelse, så det passer til alle typer af telefoner.
Men det du skal være opmærksom på er, at du kan have ting gemt på dit gamle SIM-kort. Og hvis du vil have dem med, når du sætter dit nye SIM-kort i telefonen, skal dette enten gemmes på selve telefonen eller i skyen. Det er på mange smartphones muligt at tilknytte alle kontakter til en cloud-konto, så det stadig vil være at finde på din telefon, selvom du får et nyt SIM-kort.
I manges tilfælde kan der være meget at vinde ved at skifte til et nyt mobilselskab. Det kan være, at du betaler alt for meget for dit nuværende abonnement og kan få det samme meget billigere et andet sted.
Det kan også være, at du savner nogle ekstra fordele ved dit nuværende abonnement som eksempelvis en inkluderet musikstreamingtjeneste, fri tale eller noget helt tredje, som du ikke finder hos din nuværende udbyder.
Uanset hvad din motivation for at skifte udbyder er, er det blot vigtigt at understrege, at det er utrolig nemt at få det gjort. Det tager ikke lang tid, du skal ikke gøre andet end at tilmelde dig hos dit nye teleselskab, og du kan være i gang med at nyde dit nye abonnement på ganske kort tid.
CBB Lounge