Priser og vilkår

Udlandstelefoni

For at du kan bruge din mobil, når du er i udlandet, skal du være tilmeldt Udlandstelefoni. Udlandstelefoni sørger for, at din mobil kan fungere på et udenlandsk netværk. 

Tilmelding
Du bliver automatisk tilmeldt Udlandstelefoni som ny kunde. Er du ikke tilmeldt endnu, kan du tilmelde dig på Mit CBB under Tilvalgsydelser - sørg for at tilmelde dig, inden du tager på ferie. Det koster ikke noget at tilmelde sig. 

Priser på forbrug
Når du bruger mobilen i udlandet, betaler du dit forbrug via CBB-saldoen, medmindre du har et abonnement med Roamservice.

I vores prisoversigt, kan du se priserne på opkald, SMS, MMS og data både i udlandet og til udenlandske numre, når du er i Danmark.


Tryghed når du vil surfe på nettet

Vi har sørget for, at du kan holde styr på din dataregning, når du går på nettet i udlandet. Du bliver tilmeldt Sikker surf EU samtidig med Udlandstelefoni. Sikker surf EU giver dig 50 MB for 20 kr. pr. dag og lukker derefter din dataforbindelse. Du kan vælge at surfe videre eller vente til næste dag, hvor du igen får 50 MB for 20 kr. Sikker surf EU gælder i hele EU og Norden.

Der er desuden lagt en grænse på dit dataforbrug, så du max kan bruge for 450 kr. pr. måned, når du er i udlandet, uanset hvorhenne i verden, du befinder dig. Læs mere om Dataforbrugskontrol.

Slå mobildata fra og brug WiFi
På de fleste hoteller og caféer i udlandet findes der gratis WiFi. Vil du derfor helt undgå at betale for at bruge data i udlandet, skal du slå Mobildata fra på din telefon og kun gå på WiFi. 

 

Oplever du problemer i udlandet?

Kan du ikke sende beskeder, bruge data eller får du ikke noget signal? Få hjælp til mobilproblemer i udlandet.

Dækning i udlandet
Din dækning og hastighed i udlandet afhænger af, hvilken aftale CBB og Telenor har med den lokale operatør. 

Er du ikke vant til at bruge mobilen i udlandet, har vi samlet 5 gode råd til mobilbrug, når du er på ferie.