Priser og vilkår

Bedste mobilselskab

CBB er af Truspilot kåret som det bedste mobilselskab af vores kunder og tilbyder nogle af landets billigste priser på mobiltelefoni. Vi tilbyder ikke gammeldags mobil-abonnementer, men tilbyder i stedet for billige talepakker i forskellige størrelser. Pakkerne indeholder 10 timers taletid pr. måned samt 1 GB data eller Fri tale med 1 eller 4 GB data hver måned - helt uden binding. Inkluderet i vores pakker er Fri SMS, Fri MMS, Fri Facebook, Fri tale til andre CBB-kunder med og en hel række andre frie fordele som du ikke skal betale ekstra for. 

Mangler du en ny mobiltelefon er der rigelige mærker at vælge imellem i forskellige prisklasser. Vil du gøre noget helt særligt for din smartphone, har vi mobiltilbehør i lækker kvalitet til superskarpe priser. Se endvidere vores pakker med billigt bredbånd- det går lynende stækt og så er det stabilt. 

De billigste priser finder du hos CBB:

  • Kåret som nr. 1 på Trustpilot
  • Billige pakker med taletid og data
  • Frie fordele som Fri Facebook
  • Billige smartphones
  • Lækkert mobiltilbehør til lave priser

Uanset hvilken slags telefoni du er på jagt efter, så tilbyder vi billig bredbånd, billig taletid og data og ikke mindst de mest populære smartphones og dertilhørende mobiltilbehør. Vi er med sikkerhed et af de allerbilligste teleselskaber i Danmark og er tilmed kårete som nr. 1 ppå Trustpilot.