Bredbånd

Produktspecifikke vilkår for Bredbånd

Gældende fra 05. november 2019

Her kan du læse om CBBs bredbåndsabonnementer og hvad de indeholder.

Derudover gælder CBBs generelle vilkår

Aftalens omfang

Du kan anvende vores mobilt bredbåndsabonnementer til at tilgå det mobile datanetværk.

Det er ikke muligt at bruge CBBs bredbåndsabonnementer i udlandet.
Bemærk at det er muligt at benytte SMS og MMS. Sender du SMS eller MMS, takseres du CBB basis priser jf. prislisten på, som kan ses her.

Betaling

Ved oprettelsen trækker vi kun oprettelsesprisen. I det øjeblik abonnementet aktiveres, betaler du kun for de dage, der er tilbage i måneden. Beløbet trækker vi enten fra din taletidskonto, eller via automatisk abonnementsbetaling. Betaling sker automatisk hver den 1. i måneden, indtil abonnementet opsiges.

Binding

Hvis man har købt modem med i sammenhæng med oprettelsen af bredbånd. så er der 6 måneders binding på bredbåndsabonnementer.

Har man ikke tilkøbt modem i sammenhæng med oprettelsen af et CBB bredbånds abonnement, så er der ingen binding.

Indhold

Her kan du læse hvad dit abonnement indeholder.

Netværk

Du har adgang til det mobile netværk med den til enhver tid bedst mulige hastighed som netværket kan yde (forventet hastighed 17 til 71 Mbit/s download og 5 til 43 Mbit/s upload ved udendørsbrug). Hastigheden kan variere fra område til område, og afhænger tillige af antal transmissioner (alm. mobilbrug) og antallet af samtidige brugere.

Data

Du kan frit bruge data op til den inkluderede mængde pr. måned. Når grænsen er nået, bliver hastigheden nedsat til 256 Kbit/s på et bredbåndsabonnement. I abonnementer med fri data er der en fair use grænse på 1000 GB. Når grænsen er nået, bliver hastigheden nedsat til 256 Kbit/s. Ubrugt dataforbrug overføres ikke til næste måned.

Misbrug:

SMS og MMS beskederne må ikke:

• Være maskinskabte (maskinelt afsendte)
• Sendes som en serie af identiske SMS & MMS beskeder til samme modtager
• Bruges til chikane eller spam af enkeltpersoner eller grupper
• Bruges kommercielt, herunder til markedsføring

Ved misbrug kan CBB Mobil spærre dit abonnement med øjeblikkelig virkning.

Skift af CBB bredbåndsabonnement

Hvis du skifter til et abonnement, som har en højere pris, sker ændringen med det samme, og du vil blive opkrævet differencen mellem dit gamle og dit nye abonnement med det samme. Hvis du skifter til et abonnement, med samme pris eller lavere pris, sker ændringen og betalingen ved førstkommende månedsskifte.