Få Watch6 med i købet

SM-watch6.png

Når du køber Galaxy S24+/S24 Ultra i kampagneperioden, modtager du Galaxy Watch6 44mm (SM-R940NZKAEUB), med i købet.

Gælder ved køb af Galaxy S24+/S24Ultra (SM-S926/SM-S928), vejledende pris fra 8.999-14.299 DKK, (tilbuddet kan variere afhængigt af land). Gælder for køb hos udvalgte forhandlere i Sverige, Norge, Danmark og Finland fra 1. april 2024 til 21. april 2024. Det er kun muligt at gøre brug af muligheden én (1) gang pr. enhed, der opfylder kravene og kan ikke kombineres med øvrige kampagner. For at gøre brug af muligheden skal der ske registrering senest 12. maj 2024. Gælder så længe lager haves. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder. Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Fuldstændige vilkår her.

Følg nedenstående trin for at få din Galaxy Watch6 44mm

Registrer en Samsung-konto senest 12.05.2024.

1. Åbn Samsung Members-appen på din Galaxy S24+/24Ultra senest den 2024-05-12. Gå til "Udforsk", og klik på "Fordele" øverst til venstre i appen, og vælg den aktuelle kampagne. Bemærk, at det kan tage op til fem (5) hverdage, før muligheden vises i appen.

2. Tryk på knappen "Udnyt muligheden" for at komme til registreringssiden, hvor du kan deltage i kampagnen ved at uploade din kvittering og indtaste det fulde navn, e-mailadresse, leveringsadresse og serienummer på telefonen. Bemærk, at håndteringen af registrering og fremsendelse af tillægsproduktet håndteres af en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB.

3. Når registreringen er afsluttet, modtager du en bekræftelses-e-mail til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Samsung Account.

4. Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Aditro Logistics AB. Efter godkendt registrering sendes kampagneproduktet af Aditro Logistics ABinden for ca. 40 dage, eksklusive weekender og feriedage, til den angivne adresse. Bemærk venligst, at hvis produktet er midlertidigt udsolgt, kan produktet blive sendt senere end de 40 dage. I tilfælde af at det ekstra produkt er udsolgt har Samsung ret til at tilbyde et tilsvarende produkt af tilsvarende værdi i stedet. Kun levering inden for Norden og muligheden er kun gyldig i den angivne kampagneperiode. Vi beder dig om at være opmærksomme på den meddelelse, der kommer via e-mail eller SMS vedrørende postordren. Hvis det ekstra produkt er blevet sendt retur til Samsung, fordi produktet ikke er blevet afhentet, kan Samsung alene sende det ekstra produkt maksimalt én (1) gang igen og inden for kampagneperioden.

5. Det er kun muligt at gøre brug af muligheden én (1) gang pr. enhed, der opfylder kampagnekravene.

6. Hvis du har spørgsmål vedrørende kampagnen, bedes du kontakte Samsungs kundesupport på 70 14 01 21 eller besøge www.samsung.com/dk/
support/contact/.