Få Buds2 med i købet

SM-buds2 (1).png

Når du køber Samsung Galaxy A55 i kampagneperioden, modtager du et par Galaxy Buds2 Graphite (SM-R177NZKAEUB, vejl. pris 1.199 kr) med i købet.¹

Følg nedenstående trin for at få dine Galaxy Buds2 (SM-R177NZKAEUB), vejl. pris 1.199 kr;

  1. Registrer en Samsung-konto³ senest 2024-04-28.
  2. Åbn Samsung Members-appen på din Galaxy A55 senest den 2024-04-28. Gå til "Udforsk", og klik på "Fordele" øverst til venstre i appen, og vælg den aktuelle kampagne. Bemærk, at det kan tage op til fem (5) hverdage, før muligheden vises i appen.
  3. Tryk på knappen "Udnyt muligheden" for at komme til registreringssiden, hvor du kan deltage i kampagnen ved at uploade din kvittering og indtaste det fulde navn, e-mailadresse, leveringsadresse og serienummer på telefonen. Bemærk, at håndteringen af registrering og fremsendelse af tillægsproduktet håndteres af en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB.
  4. Når registreringen er afsluttet, modtager du en bekræftelses-e-mail til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Samsung Account.
  5. Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Aditro Logistics AB. Efter godkendt registrering sendes kampagneproduktet af Aditro Logistics AB inden for ca. 40 dage, eksklusive weekender og feriedage, til den angivne adresse. Bemærk venligst, at hvis produktet er midlertidigt udsolgt, kan produktet blive sendt senere end de 40 dage. I tilfælde af at det ekstra produkt er udsolgt har Samsung ret til at tilbyde et tilsvarende produkt af tilsvarende værdi i stedet. Kun levering inden for Norden og muligheden er kun gyldig i den angivne kampagneperiode. Vi beder dig om at være opmærksomme på den meddelelse, der kommer via e-mail eller SMS vedrørende postordren. Hvis det ekstra produkt er blevet sendt retur til Samsung, fordi produktet ikke er blevet afhentet, kan Samsung alene sende det ekstra produkt maksimalt én (1) gang igen og inden for kampagneperioden.

Det er kun muligt at gøre brug af muligheden én (1) gang pr. enhed, der opfylder kampagnekravene. Hvis du har spørgsmål vedrørende kampagnen, bedes du kontakte Samsungs kundesupport på 70 14 01 21 eller besøge samsung.com/dk/support/contact/

Gælder ved køb af Galaxy A55 (SM-A556, vejledende pris fra 3.699-3.999 kr), gælder kun produkter, som købes og aktiveres i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Gælder for køb hos udvalgte forhandlere² i Danmark fra 2024-03-29 til 2024-04-14. Det er kun muligt at gøre brug af muligheden én (1) gang pr. enhed, der opfylder kravene og kan ikke kombineres med øvrige kampagner. For at gøre brug af muligheden skal der ske registrering senest 2024-04-28. De fuldstændige vilkår kan ses her: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/dk/A55_Buds2-DanishTC.pdf. 1. Denne mulighed gælder kun for køb af Galaxy A55 i kampagneperioden 2024-03-29 til 2024-04-14 og kræver registrering senest 2024-04-28. Levering kan kun ske inden for Danmark, og muligheden gælder i den angivne periode. 2. Tilbuddet gælder hos følgende forhandlere: yousee, Telmore, Telia, Call-me, Telenor, CBB, Hi3G, Elgiganten, Dustin, Power, Proshop, Bilka, Føtex, CS Online. 3. Opret en Samsung Account ved at gå til "Indstillinger" → "Konti og sikkerhedskopi." → "Konti" → "Tilføj konto". Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge ind direkte med den. Der gælder særlige vilkår og betingelser for Samsung Account.