Ny kunde

Bredbånd hos CBB

Hos CBB kan du både få mobilt bredbånd (små og mellem datapakker) eller internet til hjemmet (store datapakker). Du kan vælge imellem løsninger, der fungerer på 4G- eller 5G-netværket eller begge. Fælles for løsningerne er, at du kan få en router med, enten som en lånerouter eller som en del af betalingen for dit abonnement.


Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er internet, du kan tage med dig overalt i Danmark. Du kan vælge mellem forskellige abonnementer med datapakker, der passer til dit behov.
Du får et SIM-kort, som leverer selve internetforbindelsen. Du kan selv vælge, om du vil placere SIM-kortet direkte i fx din tablet eller bruge et USB-modem, som kobles til computeren, når du er på farten. Med et mobilt bredbånd er du altid online.

Brug for USB-modem?

Du kan tilkøbe et USB-modem til 149kr., når du bestiller et mobilt bredbånd hos CBB.

Se bredbåndsabonnementer


Internet til hjemmet 

Internet fra CBB giver dig hurtigt og stabilt internet til hjemmet. Du får en trådløs netværksforbindelse og 1.000 GB, som du kan sætte i en router og dele i hele hjemmet. Denne løsning er ideel, hvis du fx gerne vil streame film og serier og surfe på nettet.

Brug for router?

Du kan nemt låne en router, når du bestiller et internetabonnement hos CBB. Med en router kan du dele internettet til hele hjemmet, så I kan være flere på samtidig. Routeren fungerer via mobilnetværket, som leveres med et SIM-kort. Derfor kan routeren ikke bruges med DSL eller COAX kabler.

Se internetabonnement 


Hvordan er dækningen?

Internet og mobilt bredbånd fra CBB leveres via 4G- og 5G-netværket, og der kan godt være forskelle på hastigheden afhængig af, hvor du bor i forhold til sendemaster. Vil du have internet til hjemmet, kan du foretage et adressetjek, hvor du får en præcis hastighedsvurdering på den adresse, hvor du skal bruge internettet. Tjek din adresse her.

Du kan også få et hurtigt overblik over dækningen i dit område ved hjælp af vores dækningskort, som du finder her.


Hvad sker der, hvis jeg opbruger det inkluderede indhold?

Hvis du opbruger dit indhold, kan du være ganske rolig. Det koster dig naturligvis ikke ekstra, det koster blot lidt på hastigheden på dit internet, som vi sætter ned til 256kbit/s. Du kan opleve, at nogle tjenester vil være længere tid om at blive vist og bruge, når hastigheden er nedsat.

Kan mobilt bredbånd eller internet bruges i udlandet?

Nej, det fungerer kun i Danmark på vores netværk.