Kundeservice

Netværk

Flest master – til gavn for dig

Netværket er rygraden og hjertet i al mobil kommunikation. Når du taler, surfer på nettet, sender en kærlig SMS eller skriver en mail, sker det lynhurtigt og stabilt via vores fintmaskede net af master.

CBB Mobil benytter Telenors og Telias samlede netværk, så du har superstærk adgang, uanset hvor i landet, du befinder dig. Faktisk dækker vi mere end 99 % af danskerne. Og den sidste procent arbejder vi selvfølgelig på.

Flest master til dig

Nogle mobilselskaber hævder, at de har ’Danmarks stærkeste netværk’, andre påstår, at de har ’den stærkeste dækning’. Hos CBB Mobil vil vi helst dokumentere tingene, og derfor skal du vide, at vi har Danmarks mest finmaskede net. Punktum. Ved udgangen af 2018 har du adgang til hele 1600 master fordelt over hele landet, især 4G.

Plads til alle – på samme tid

Det sker tit, at mange benytter samme mast på samme tidspunkt – især i byerne. Så er båndbredden helt afgørende, og CBB Mobil har den største båndbredde i Danmark. Det betyder, at du oplever lynhurtige hastigheder, selv om mange er på nettet samtidig.

Bedre og bedre – hele tiden

Udviklingen går lynhurtigt, og vi har allerede været igennem 2G, 3G og 4G netværk, hvor det sidste (4G) bruges til mobilt internet. Fornylig var vi (via Telenors netværk) også de første herhjemme, der satte en 5G mast i funktion. I de kommende år kan du se frem til endnu hurtigere mobilnet og mange flere muligheder.