Godt at vide

VoLTE og WiFi opkald

Normalt kan du kun bruge 2G og 3G-netværket til at foretage opkald fra din mobil, men nu tilbyder vi dig VoLTE og WiFi-opkald. Med VoLTE anvender du 4G-netværket og med WiFi-opkald anvender du din WiFi-forbindelse, når du ringer til andre. Dine opkald takseres som almindelige opkald, men hvis du har Fri tale i dit abonnement, skal du ikke tænke over, hvor meget du ringer.

Hvad er VoLTE?

VoLTE er en forkortelse af Voice over LTE (tale over 4G). Det betyder, at du kan bruge dit 4G-signal til at foretage et opkald, hvis du har en telefon, der understøtter VoLTE*. VoLTE slås automatisk til hvis du har en Samsung, hvis du har en iPhone, skal du selv slå det til første gang. Med VoLTE får du bl.a.:

  • Mobilsamtaler med HD-lyd
  • Mindre baggrundsstøj
  • Bedre taleoplevelse hvis du har en bedre 4G-dækning i forhold til 2G og 3G-dækningen

Hvad er WiFi-opkald?

Hvis du har WiFi derhjemme, kan du anvende WiFi-opkald, hvis din mobil understøtter tjenesten*. Du får derfor en bedre indendørsdækning, hvis den almindelige mobildækning eksempelvis har problemer med at trænge igennem tykke mure eller termoruder. Du skal slå WiFi-opkald til på din telefon og herefter vil dit WiFi automatisk tage over, hvis det bliver nødvendigt.

Kom godt i gang med VoLTE og WiFi-opkald

Hvis du har en Samsung, vil din mobil automatisk slå VoLTE til.