Godt at vide

VoLTE og WiFi opkald

Normalt kan du kun bruge 2G og 3G-netværket til at foretage opkald fra din mobil, men nu tilbyder vi dig VoLTE og WiFi-opkald. Med VoLTE anvender du 4G-netværket og med WiFi-opkald anvender du din WiFi-forbindelse, når du ringer til andre. Dine opkald takseres som almindelige opkald, men hvis du har Fri tale i dit abonnement, skal du ikke tænke over, hvor meget du ringer.

Mobiltelefoner der kan bruge VoLTE og WiFi-opkald er iPhone, Samsung, Huawei og Sony. 

Hvad er VoLTE?

VoLTE er en forkortelse af Voice over LTE (tale over 4G). Det betyder, at du kan bruge dit 4G-signal til at foretage et opkald, hvis du har en telefon, der understøtter VoLTE*. VoLTE slås automatisk til hvis du har en Samsung, hvis du har en iPhone, skal du selv slå det til første gang. Med VoLTE får du bl.a.:

  • Mobilsamtaler med HD-lyd
  • Mindre baggrundsstøj
  • Bedre taleoplevelse hvis du har en bedre 4G-dækning i forhold til 2G og 3G-dækningen

Se video

Hvad er WiFi-opkald?

Hvis du har WiFi derhjemme, kan du anvende WiFi-opkald, hvis din mobil understøtter tjenesten*. Du får derfor en bedre indendørsdækning, hvis den almindelige mobildækning eksempelvis har problemer med at trænge igennem tykke mure eller termoruder. Du skal slå WiFi-opkald til på din telefon og herefter vil dit WiFi automatisk tage over, hvis det bliver nødvendigt.

Se video

Kom godt i gang med VoLTE og WiFi-opkald

Se vores videoguides for hvordan du slår VoLTE og WiFi-opkald til på iPhone og Samsung-telefoner. Hvis du har en Samsung, vil din mobil automatisk slå VoLTE til.  

Volte på iPhone

WiFi-opkald på iPhone

WiFi-opkald på Samsung telefoner