Godt at vide

Kom godt i gang med Viaplay

3 måneders fri Viaplay - hvad betyder det?

Vi fejrer 16 års fødselsdag i CBB, og derfor giver vi vores eksisterende samt nye mobilabonnementskunder mulighed for at se masser af gode film og serier på Viaplay i 3 måneder til en værdi af 297 kr. - uden du skal betale for det.
Du kan godt bruge rabatkoden, selvom du allerede er Viaplay-kunde.

Hvordan får jeg min rabatkode?

Vil du gerne have 3 måneders fri Viaplay, skal du først aktivere din rabatkode på Mit CBB.

AKTIVER RABATKODE

Hvordan indløser jeg min rabatkode?

Er du ny Viaplay-kunde?

Du skal vælge den pakke, der hedder ”Viaplay” til en værdi af 99 kr./md. Når du indtaster dine oplysninger hos Viaplay, indløser du din rabatkode ved at klikke på "Jeg har en rabatkode".

OPRET VIAPLAY

Er du allerede Viaplay-kunde?

Så skal du logge ind med dit brugernavn og adgangskode til Viaplay for at indløse de tre måneders fri Viaplay. 

INDLØS RABATKODE HOS VIAPLAY


Hvor længe er min rabatkode gyldig?

Du skal aktivere din rabatkode på Mit CBB senest d. 1. december 2017. Når du har fået din rabatkode på Mit CBB, skal du indløse den hos Viaplay senest d. 31. december 2017.

Hvilken type Viaplay-abonnement gælder min rabatkode til?

Den gælder til et almindeligt Viaplay-abonnement. Det betyder, at rabatkoden ikke kan bruges til at indløse rabat på øvrige Viaplay-pakker som fx Viaplay Sport.

Hvorfor skal jeg indtaste betalingskortoplysninger hos Viaplay?

Når du opretter dig på Viaplay, skal du indtaste dine kortoplysninger for at blive kunde. Der vil ikke blive trukket nogen penge før, at de tre måneder er gået, da du har din rabatkode, som du skal indtaste.

Er der binding på Viaplay?

Der er ingen bindingsperiode eller opsigelsesgebyrer hos Viaplay. Opsiger du dit abonnement hos CBB inden din rabatkode hos Viaplay udløber, bortfalder den resterende betalingsfri adgang til Viaplay.

Hvad sker der efter de 3 måneder?

Du fortsætter automatisk med et abonnement hos Viaplay til 99 kr./md. Ønsker du ikke at fortsætte med Viaplay, kan du opsige dit Viaplay-abonnement senest dagen inden, at de 3 måneder er gået. Opsiger du Viaplay inden for de første to måneder, vil den sidste del af perioden gå tabt.

Hvordan opsiger jeg Viaplay?

Du opsiger Viaplay på Viaplays hjemmeside. Et Viaplay-abonnement følger ikke en kalendermåned, men går fra datoen for oprettelsen og en måned frem. Sådan opsiger du:

  1. Log på din Viaplay-konto på www.viaplay.dk
  2. Gå til din kontooversigt ved at klikke på dit brugernavn øverst til højre i skærmbilledet
  3. Vælg Håndtér pakke
  4. Vælg Opsig pakke
  5. Bekræft din opsigelse (følg Viaplays vejledning på skærmen)


Kan jeg give min rabatkode videre som gave?

Rabatkoden er personlig og må ikke videregives til tredjemand. Du kan max benytte 1 rabatkode med betalingsfri adgang pr. Viaplay-abonnement, uanset hvor mange abonnementer du har hos CBB.

Kan jeg bruge flere rabatkoder på samme Viaplay-konto?

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder hos Viaplay, og der kan kun benyttes en rabatkode.

Bruger jeg data fra mit CBB-abonnement, når jeg benytter Viaplay?

Ja. Hvis du ser Viaplay på din mobiltelefon, bruger du af din data til at se film og serier. Prisen for datatrafik følger de gældende priser og vilkår for dataforbrug til dit abonnement.

Problemer med at bruge Viaplay?

Har du udfordringer med at se film eller serier på Viaplay, kan du kontakte Viaplays kundeservice på telefonnummer 45 100 101, som har åbent alle hverdage fra 13-21 og i weekender fra 12-19.