Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00
Kundeservice er åben alle hverdage til 16.00.
50 50 50 50
For det første er det en god idé altid at have sin mobil et godt og sikkert sted, så man ikke får den stjålet eller mister den. Men skulle uheldet være ude, kan det være, du tror, at du er sikret med den skærmlås- eller kode, der er på din telefon. Men det er ikke altid nok til at holde ubudne gæster ude. Derfor kan det være en god idé at tage sine forholdsregler, så du er sikret, hvis din telefon pludselig havner i hænderne på en anden, som kan misbruge din mobil.
Det farlige ved at miste sin mobil er, at du typisk har mange følsomme informationer og filer liggende. Alt lige fra din adresse og din e-mail til din Paypal konto, private billeder og informationer. Der kan være mange ting på spil, hvis du på et tidspunkt mister din mobil, og derfor anbefaler vi dig at forbedre sikkerheden derpå, hvis du ikke allerede har gjort det.
Først og fremmest er det selvfølgelig en god idé ikke at miste sin mobil. Det kan lyde banalt og nemt at sige, men i mange tilfælde er det ens egen skyld, hvis man mister sin telefon. Det sker ofte pga. forglemmelser, så derfor bør du altid have styr på, hvor din telefon er.
Lån den ikke ud til fremmede, lad den ikke ligge fremme på bordet, når du er i byen osv. Sørger man for at passe godt på sin mobil, behøver langt de fleste ikke at bekymre sig om at miste den.
Skulle du være så uheldig at miste din mobiltelefon, er det først og fremmest en god idé at spore den hurtigst muligt, så du kan få den igen inden for kort tid.
Det er heldigvis nemt at spore sin Android telefon eller iPhone. Hvis du ikke ved, hvordan du gør, har vi lavet en lille guide til dig her, så du hurtigt kan komme sporet af din mistede mobil igen.
Dog er det også vigtigt at sikre din mobil mod at blive brugt i den tid, der går, inden du finder den igen. Dette kan du blandt andet gøre ved optimere den skærmlås, du har på din mobil. Til det kan du bruge nogle små apps, der øger din sikkerhed, og som gør det sværere for ubudne gæster at komme ind i din mobil og bruge den til noget.
Der findes forskellige apps, du kan bruge til at øge sikkerheden. Hvor vi anbefaler at bruge fingeraftrykscanneren til iPhones, gennemgår vi herunder tre forskellige sikkerhedsapps til Android, så du kan få sikret din mobil.
1. Picture Password Lockscreen
Mange personer har det typiske låsemønster, hvor man med fingeren skal lave en kombination mellem ni punkter for at komme ind i mobilen. Denne er dog ikke så sikker, som man måske skulle tro, da man, hvis man ikke renser sin skærm ofte, typisk kan se mønstret på skærmen.
Derfor har TwinBlade udviklet appen Picture Password Lockscreen. Den ændrer baggrunden på din låseskærm til et af dine billeder, hvorpå du skal tegne enten streger eller cirkler for at låse din skærm op. Dette giver mange flere mulige kombinationer, end du ellers vil have, og det er utrolig svært at finde frem til løsningen, hvis man ikke kender den. Alt i alt et godt alternativ til den almindelige låseskærm.
2. Hidden Lock
Et andet bud kunne være Hidden Lock. Her placerer du Hidden Lock ikonet et tilfældigt sted på din skærm. Når det er placeret, bliver ikonet usynligt. Når du efterfølgende låser din mobil, for så at låse den op igen, kan dette kun gøres ved at trykke lige netop det sted, hvor du placeret Hidden Lock ikonet. Og det er kun dig der ved, hvor det er placeret.
3. Voice Lock Screen
Et sidste bud kunne være Voice Lock Screen. Har har du mulighed for kun at kunne låse din skærm op ved at bruge din stemme. Det kan måske virke fjollet, når man er i byen, men der er ingen tvivl om, det gør det utroligt svært for ubudne gæster at trænge ind i din mobil.
Abonnement
Guides og information
Bredbånd
Rundt om mobilen
Musik
Apps